Dokter Huyghe Joke

Welkom

op de website van dokter Huyghe Joke, NKO-arts te Drongen. U vindt hier alle informatie over mijn dokterspraktijk, de openingstijden van de praktijk, hoe een afspraak te maken, enz... Bekijk eens rustig deze site en plaats mij bij uw favorieten. Zo blijft u op de hoogte van de vakantieregeling, mogelijke veranderingen in de praktijk en interessante medische informatie.

Heeft u opmerkingen over de website of wenst u bepaalde zaken geplaatst te zien, stuur mij dan gerust een mailtje en ik zal uw suggestie met aandacht lezen.

Over dokter Joke Huyghe

Dr. Joke Huyghe is een erkend, geaccrediteerd en geconventioneerd Neus-, Keel- en Oorspecialist.

Ze is opgegroeid in Deinze en liep daar school tot en met het secundair onderwijs. In 2002 behaalde zij aan de Universiteit Gent haar diploma van arts. Waarna zij gedurende 1 jaar werkte als assistent heelkunde in het ziekenhuis van Deinze. Nadien deed zij 2 jaar research onder leiding van Prof. Dr. Ingeborg Dhooge en Prof. Dr. Claus Bachert.

In 2005 startte zij met de opleiding Neus, Keel- en Oorheelkunde en Hoofd- en Halschirurgie onder leiding van Prof. Dr. Paul van Cauwenberge, Prof. Dr. Ingeborg Dhooge en Prof. Dr. Hubert Vermeersch.

In 2010 werd zij erkend als NKO-specialist, waarna ze gedurende 3 jaar werkte in een priv√©praktijk te Aalter en een deeltijdse opleiding startte tot revalidatiearts voor gehoor- en spraakgestoorden. Zij werd erkend tot revalidatiearts voor gehoor- en spraakstoornissen in 2015.

Eind mei 2014 begon zij haar eigen praktijk te Drongen, wat ze blijft combineren met haar werk in het revalidatiecentrum Ter Kouter te Deinze  en Sint-Lievenspoort te Gent.
Voor raadplegingen kan u terecht in de praktijk te Drongen, alsook in het revalidatiecentrum Sint-Lievenspoort te Gent.

De operaties worden in het AZ Sint-Vincentiusziekenhuis te Deinze uitgevoerd. Uiteraard neemt Dr. Joke Huyghe ook deel aan de wachtdienst van het AZ Sint-Vincentiusziekenhuis (avond- en weekendwacht), en AZ Maria Middelares.